Pieczone Bluefish: Bluefish
Pieczone Bluefish: Bluefish jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z pomarańczy, oliwę z oliwek, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Spróbuj Baked Bluefish, Bluefish En Papillote, oraz Bluefish Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wytnij 4 kawałki pergaminu na 16-calowe kwadraty. Każdy kawałek pergaminu posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić Błękitną rybę solą i pieprzem i umieścić na prawo od środka każdego kawałka pergaminu. Na 4 filety rybne podzielić segmenty pomarańczy, kwiaty oregano i czerwoną cebulę i posypać każdy pietruszką i miętą,
Skropić oliwą z oliwek i sokiem z pomarańczy. Złóż lewą połowę pergaminu i zacisnąć krawędzie między kciukiem i palcem wskazującym, tak aby każdy woreczek jest uszczelniony.
Posmaruj każdą torebkę oliwą z oliwek.
Umieścić każdy na blasze i piec 10 minut.
Usunąć i przedstawić nadal zapieczętowane do każdej restauracji. Za pomocą ostrego noża lub nożyczek otwórz "cartoccio".
Skropić oliwą z oliwek, dodać surową skórkę pomarańczową, sól i więcej soku pomarańczowego. Jedz natychmiast.
Opcja druga: zrób torebkę z podwójnych warstw folii i gotuj na grillu przez 8 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.