Pieczona Zupa Cebulowa
Pieczona zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka mięsisty kości zupa wołowa, marchew, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Beefy Francuska Zupa Cebulowa, Wolno-Cooker Beefy Francuska Zupa Cebulowa, oraz Beefy French Onion Potpie.
Instrukcje
W czajniku do zupy połącz pierwsze sześć składników. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny. Odcedzić bulion, odrzucając kości zupy, marchew i przyprawy; tłuszcz odtłuszczony.
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle na średnim ogniu przez 30 minut lub do złotego koloru. Cebulę podzielić na sześć miseczek żaroodpornych. Chochla około 1 szklanki bulionu na każdy. Na wierzchu kromkę chleba i ser szwajcarski.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do złotego koloru.