Pieczona wieprzowina z farszem owocowym i sosem musztardowym
Pieczona wieprzowina z farszem owocowym i sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 685 kalorii, 51g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej kukurydziany, można śledzić to danie główne z Cytrynowy Tort Szyfonowy Z Kremem Malinowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Musztarda MIODOWA-pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym, Pieczeń wieprzowa z kiełbasą, farszem owocowo-orzechowym, oraz Pieczeń wieprzowa z sosem owocowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą długiego smukłego noża wyrzeźbij poziomy tunel o średnicy 3/4 cala przez środek wieprzowiny. Posiekać wyrzeźbione mięso i rezerwy. Używając uchwytu drewnianej łyżki, mocno pakuj morele i śliwki do tunelu pieczenia.
Na patelni ułożyć pieczeń; natrzeć 1 łyżką oleju.
Posypać 1/2 łyżeczki majeranku, solą i pieprzem. Rozproszyć cebulę, marchew, ząbki czosnku, i posiekane mięso wokół stojaka na patelni.
Warzywa skropić 1 łyżką oleju; posypać 1 łyżeczką majeranku. Pieczona wieprzowina do momentu natychmiastowego odczytu termometr włożony w najgrubszą część mięsa (nie farsz) rejestruje 66°, mieszając warzywa od czasu do czasu, około 1 godziny 25 minut.
Przenieś wieprzowinę na deskę do krojenia; namiot z folią, aby utrzymać ciepło.
Ubij masło, mąkę i oba musztardy w małej misce, aby wymieszać.
Dodać bulion i wino do pieczenia; miejsce na 2 palniki i gotować soki na średnim ogniu, aż mieszanina jest zredukowana do 1 1/2 szklanki, skrobanie się rumiane bitów, o 3 protokół. Przecedzić płyn do małego rondla; odtłuścić tłuszcz z powierzchni. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Ubij w mieszance musztardy; gotuj na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, często ubijając, około 3 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Wieprzowinę pokroić między żeberka na kotlety.
Prinz von Hessen 2001 Riesling Kabinett Winkeler Hasensprung.