Pieczona ryba z frytkami
Pieczona ryba z frytkami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 44g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sieję, taką jak tilapia, sól, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczona ryba z frytkami, Pieczona ryba z frytkami, oraz Pieczona ryba z frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż dwa stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 232°. linia dwóch obramowanych blach do pieczenia z folią o dużej wytrzymałości. Mglić jeden arkusz sprayem do gotowania. Górny drugi arkusz ze stojakiem z drutu i stojakiem na mgłę z natryskiem do gotowania.
Ułóż ziemniaki na pierwszej blasze do pieczenia, zalej warstwą sprayu do gotowania i posyp solą.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż spody będą złote, 15 do 20 minut.
Podczas pieczenia ziemniaków posypujemy obie strony ryby solą, pogłębiamy w mące i zanurzamy w jajkach, pozwalając nadmiar kapać. Rybę okryć pokruszonymi płatkami kukurydzianymi.
Umieścić na stojaku drucianym na drugiej blasze do pieczenia. Mgiełka ryb w sprayu do gotowania.
Obróć ziemniaki i wróć do dolnej trzeciej części piekarnika.
Umieść rybę w górnej trzeciej części piekarnika.
Piec, aż ziemniaki są złote z obu stron i ryby jest gotowane przez, o 15 minut dłużej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.