Pieczona papryka z czosnkiem
Pieczona papryka z czosnkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, Pieczony Kalafior Z Czosnkiem I Czerwoną Papryką, oraz Guacamole z czosnkiem i pieczoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwierć papryki wzdłuż i odrzuć łodygi, nasiona i żeberka. Ułóż papryki, boki skóry do góry, na stojaku brojlerów i broil o 2 cale od ciepła, aż skórki są blisterowane, 8 do 12 protokół. (Alternatywnie, poĹ 'oĹĽyÄ ‡ caĹ' Ä ... paprykÄ ™ na ich bokach na stojakach palnikăłw kuchenki gazowej i podkrÄ ™ ciÄ ‡ pĹ ' omienie wysoko. Char papryki, obracając je szczypcami, aż skórki są czerniejące, 5 do 8 minut.)
Przenieść pieczone papryki do miski i odstawić, przykryte, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Paprykę obrać i każdą ćwiartkę pokroić wzdłuż na 2 lub 3 paski. Czosnek cienko pokroić i w misce wymieszać z papryką, olejem i solą do smaku. Marynować paprykę, przykrytą i schłodzoną, co najmniej 3 godziny i do 3 dni.