Pieczona noga jagnięca z rozmarynem i czosnkiem

Pieczona noga jagnięca z rozmarynem i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki rozmarynu, ząbek czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Rozmaryn i czosnek pieczeń Jagnięca, Pieczeń jagnięca z czosnkiem i rozmarynem, oraz Pieczeń jagnięca z czosnkiem i rozmarynem.
Instrukcje
Na dużej patelni ułożyć jagnięcinę, tłustą stroną do góry.
W misce wymieszaj olej, mielony rozmaryn, skórkę cytryny i czosnek. Przetrzyj jagnięcinę.
Rozgrzej piekarnik do 177°. piecz jagnięcinę, aż termometr włożony do najgrubszej części zarejestruje130 dla średnio rzadkich, fastrygowanie od czasu do czasu z sokami z patelni, około 1 godziny.
Przenieś na talerz. Namiot luźno z folią; odstawić na 15 minut.
Łyżka off tłuszczu z kapieli w patelni; dodać 1/4 szklanki wody do patelni.
Umieścić na palniku na średnim ogniu.
Dodać soki jagnięce z talerza. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki na dnie patelni. Doprawić solą. Trzymaj ciepło.
Jagnięcinę pokroić w cienkie plasterki; ułożyć na półmisku.
Dekoruj gałązkami rozmarynu.