Pieczona kukurydza na kolbie
Pieczona kukurydza na kolbie może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz uszy kukurydza, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, Pieczona Kukurydza, oraz Pieczona Kukurydza.
Instrukcje
Mieszaj wodę, cukier i sól, aż cukier i sól rozpuszczą się w pojemniku wystarczająco dużym, aby pomieścić kukurydzę.
Zanurz kukurydzę w solance; moczyć co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjmij kukurydzę z solanki, wstrząśnij, aby usunąć nadmiar płynu i gotuj bezpośrednio na stojaku piekarnika przez 1 godzinę.