Pieczona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Cebulą

Pieczona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Cebulą
Pieczona fasolka szparagowa z papryką i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 158 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka fasoli, sos balsamiczny vinaigrette, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Cebulą, Bazylia zielona fasola z pieczoną czerwoną papryką, oraz Smażona Zielona Fasola I Czerwona Papryka Z Dodatkiem Pomarańczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wrzucić warzywa z dressingiem na dużą patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec 30 min. lub aż warzywa będą miękkie, mieszając po 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Posypać serem; piec 2 do 3 min. albo aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn