Pieczona czerwona papryka i śmietana

Pieczona czerwona papryka i śmietana
Pieczona czerwona papryka i śmietana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 37 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, butelkowana palona papryka, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czerwoną paprykę, oliwę z oliwek, kminek i ząbek czosnku w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
W każdej misce skropić 1 łyżkę puree nad zupą; na wierzchu po 1 łyżce jasnej śmietany i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Jasna śmietanaJasna śmietana
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn