Pieczona Czerwona Papryka Bagna Cauda
Pieczone papryka Bagna Cauda może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 61 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka papryki, sok z cytryny, czosnek głowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brokuły Pieczone Bagna Cauda, Pieczone Brokuły Bagna Cauda, oraz Pieczone słoneczniki z maślanym ogonem Bagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owiń w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Odstawić 1 łyżkę pulpy czosnkowej; pozostałą miąższ zachować do innego użycia.
Czerwoną paprykę przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Dusić przez 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 20 minut; obrać.
Połącz paprykę, czosnek zastrzeżony, olej i następne 5 składników (przez czarny pieprz) w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Posypać natką pietruszki.