Pieczona Czerwona Papryka
Pieczona czerwona papryka może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przyprawy. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka łyżeczek bazylii, parmezanu, fioletowej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka Pomidor Spread, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Broil 5 cali od ciepła (z elektrycznym piekarnika drzwi częściowo otwarte) 5 do 10 minut z każdej strony lub aż papryka wygląda blister.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Podsmażyć pokrojone grzyby, posiekaną fioletową cebulę, i czosnek w 1 1/2 łyżeczki gorącego oleju na dużej patelni 10 minut lub aż płyn odparuje.
Usunąć mieszaninę z ognia i odstawić.
Proces papryka w maszynce do żywności, aż gładkie, zatrzymując się zeskrobać w dół boki.
Dodać mieszankę grzybową, Pozostałe 1 1/2 łyżki oleju, parmezan i kolejne 8 składników; pulsować do zmielenia.
Podawać z paluszkami chlebowymi, krakersami lub różnymi świeżymi warzywami.
Dekorować, w razie potrzeby.