Pieczona Czerwona Mullet w stylu korsykańskim

Pieczona Czerwona Mullet w stylu korsykańskim
Need a pescatariańskie danie główne? Pieczony Czerwony Mullet w stylu korsykańskim może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 47g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.33 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, ząbek czosnku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Barwinka Czerwona pieczona w liściach winogron (winorośli), Koktajl Korsykański, oraz Kurczak Korsykański.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn