Pieczeń z kasztanów i karczochów

Pieczeń z kasztanów i karczochów
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kasztan i Karczoch pieczeń spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 229 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, bulion z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony indyk z pekanem, kiełbasą i kasztanowym farszem i pieczoną szalotką, Zupa Kasztanowa Pieczona, oraz Pieczeń z kasztanem i ciecierzycą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyciśnij połowę cytryny na miskę zimnej wody i wrzuć ją do środka. Pracując z 1 karczochem na raz, oderwać ciemnozielone zewnętrzne liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odetnij górne dwie trzecie liści. Przyciąć łodygę do 1/2 cala; obrać dno i łodygę. Za pomocą łyżeczki zeskrobać włochate duszenie. Wrzuć karczoch do cytrynowej wody. Powtórz z pozostałymi karczochami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odsączyć karczochy serca i pokroić je w 1-calowe kliny. Na patelni, wrzucić kliny z kasztanów, czosnek, plastry cytryny, bulion, olej i tymianek. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj folią i piecz przez 25 minut, lub do momentu, gdy karczochy będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Wyjąć folię i piec przez 15 minut, lub aż złoty i soki na patelni są odparowane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn