Pieczeń wołowa z sosem Zielono-kaparowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczeń wołową z sosem Scallion-Caper zielony spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 641 kalorii, 62g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, kapary plus solanka, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Pieczeń wołowa z sosem Dijon-Kapar, Linguine Z Kaparem I Sosem Z Zielonych Oliwek, oraz Linguine z Kaparem i sosem z zielonych oliwek.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 260°.
Pat pieczeń suche i posypać całym 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Pieczeń, tłuszcz strona do góry, na patelni 15 protokół. Obniżyć temperaturę piekarnika do 163° i kontynuować pieczenie, aż termometr włożony do środka rejestry mięsa 120 ° F, 35 do 45 minut więcej.
Przenieść pieczeń do deski do krojenia i odstawić, odkryte, 15 protokół.
Podczas pieczenia wymieszać pozostałe składniki, lekko zaokrągloną 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i szczyptę soli.
Mięso cienko pokroić na ziarno i podawać z sosem.