Pieczeń Wołowa Z Pieprzem

Pieczeń Wołowa Z Pieprzem
Rostbef z pieprzu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 26,77 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 2641 kalorii, 301G białka, oraz 132g tłuszczu. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz czosnek, różowy pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 74% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej Z Pieprzem, Pieczona jagnięcina ze skórką z pieprzu, oraz Pieczona Jagnięcina Inkrustowana Pieprzem.

Instrukcje

1
W moździerzu i tłuczku umieścić czosnek i 1 szczyptę soli koszernej; czosnek zmielić, aż utworzy pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Oliwa z oliwek wymieszać z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Włożyć pieczoną do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Po jednej stronie pieczeni szczotkujemy pastę czosnkową. Przyprawić obficie 1 łyżeczką koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
5
Połącz ziarna pieprzu w małej misce. Na pieczeń obficie wcisnąć mieloną mieszaninę pieprzu. Odwróć mięso i powtórz, szczotkując pastą czosnkową i przyprawiając 1 łyżeczką koszernej soli i mieszanki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W razie potrzeby umieść pieczeń na stojaku nad naczyniem do pieczenia i przechowuj w lodówce odkrytą przez noc, aby wyschnąć. Następnego dnia wyjąć i odstawić mięso na 1 godzinę, aby osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Roztopić masło na dużej patelni żaroodpornej; wyłączyć ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Upiec na rozgrzanym maśle i przełożyć na obie strony. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Mięso smażyć na patelni w nagrzanym piekarniku przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Wyjąć mięso z piekarnika i włożyć na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Obróć piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C). Piecz mięso, aż skorupa pieprzowa będzie lekko rumiana, a natychmiastowy termometr do mięsa, włożony do środka pieczeni, odczyta 130 stopni F (54 stopnie C), około 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Przenieść pieczeń na talerz i namiot luźno z folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Odstawić pieczeń na co najmniej 15 minut.
15
Umieść patelnię z kapaniem patelni na średnim ogniu; ubijaj mąkę, aż będzie gładka. Gotować, ubijając stale, przez 2 minuty, aby usunąć surowy smak z mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
16
Trzepaczka w bulionie cielęcym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
17
Podgrzać do średniej wysokości, doprowadzić sos do wrzenia i zmniejszyć ciepło do średniej niskiej. Dusić sos na patelni, ciągle mieszając, aż zmniejszy się o połowę, a sos lekko zgęstnieje, około 10 minut. Doprawić solą i 1 szczyptą pieprzu cayenne. W sosie mieszamy ocet balsamiczny i wszelkie nagromadzone soki z półmiska mięsnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
18
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna, zaczynając od najmniejszego rogu pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
19
Plastry podawać na rozgrzanych talerzach skropionych sosem pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia89
Magazyn