Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Jabłkiem
Pieczeń wieprzowa nadziewana jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tart jabłko, skrobię kukurydzianą, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab Nadziewany Jabłkiem Pieczony, Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłko Żurawina, oraz Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłkiem Orzech dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij wzdłuż rozciąć środek polędwicy do wewnątrz 1/2 cala. z dołu; otwarte tak mięso leży płasko. Przykryć folią; spłaszczyć do 1/2 cala. grubość.
Zdjąć folię; posypać mięso solą i pieprzem.
W małej misce połącz jabłko, bułkę tartą, seler, cebulę, rodzynki, orzechy włoskie i gałkę muszkatołową.
Posypać 1 łyżką soku jabłkowego; wrzucić do herbu. Łyżka do wieprzowiny.
Roll up jelly-roll style, zaczynając od długiego boku; związać sznurkiem kuchennym i zabezpieczyć końce wykałaczkami.
Umieść na stojaku w płytkiej patelni pokrytej natryskiem do gotowania.
Skropić 1-1 / 2 łyżeczki soku jabłkowego.
Piec w temperaturze 375° C przez 30 minut.
Posmaruj pozostałym sokiem jabłkowym.
Piec 20-25 minut dłużej lub do soków mięsnych uruchomić jasne i mięso termometr czyta 160°.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Tymczasem w małym rondlu połącz skrobię kukurydzianą i cynamon. Stopniowo ubijaj sok jabłkowy, aż będzie gładki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.