Pieczenie jajek z jarmużu i oliwek
Kale i oliwa jajko piec może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 121 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, mleko, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczenie jajek z jarmużu i oliwek, Kale I Oliwa Z Oliwek Puree Ziemniaczane Przepis, oraz Grecka sałatka z jarmużu z sosem z oliwek cytrynowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9-calowy quiche dish lub szklanej płyty pie z gotowania sprayu.
Na dużej patelni, masło i olej ciepła na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka.
Dodać jarmuż i sól. Gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż jarmuż zacznie więdnąć. Mieszanka łyżka do quiche danie. Top z oliwkami.
W średniej misce, beat Bisquick mix, mleko i jajka z trzepaczką.
Piec odkryte 30 do 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.