Pieczenie farszu wieprzowo-kukurydzianego
Pieczenie farszu wieprzowego i kukurydzianego może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 10 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pikantną brązową musztardę, kotlety wieprzowe, farsz do ziół i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Kotlet Schabowy-Pieczenie Farszu, Pikantny Schab Kotlet Farsz Piec, oraz Wieprzowina z farszem z chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać farsz, zupę, kukurydzę, cebulę i seler w średniej misce. Łyżka mieszanki farszu do nasmarowanej 9-calowy talerz ciasto. Top z wieprzowiną.
Wymieszać brązowy cukier i musztardę w małej misce, aż mieszanina będzie gładka.
Rozprowadzić mieszaninę na wieprzowinie.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 30 minut lub do momentu ugotowania wieprzowiny.