Pieczenie chleba: Cheddar i ciastka Scallion
Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mleko, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 233 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cheddar Scallion Biscuits (i jak zrobić ciastka puszyste), Cheddar-Scallion Biscuits, oraz Cheddar Scallion Drop Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i linia blachy do pieczenia z pergaminem dla łatwego czyszczenia. W średniej misce. mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć,
Trzepaczka do połączenia.
Masło pokroić na kilka kawałków i dodać do mąki, opuszkami palców, wcierać masło w mąkę, aż będziesz miał bardzo małe kawałki w całym.
Dodać ser i scallion, i mieszać do dystrybucji.
Dodać mleko i wymieszać, aby połączyć.
Mąka powierzchnię roboczą lekko.
Wyjąć ciasto z miski, umieścić go na powierzchni mąki, i wkleić go w szorstki kwadrat o 9 cali średnicy. Złóż ciasto na trzecie części, jak literę, poklepać je ponownie, aż będzie grube na około cal, obrócić o 90° i ponownie złożyć na trzecie.
W razie potrzeby ponownie odkurz powierzchnię roboczą mąką i rozwałkuj ciasto na grubość od 1/2 do 3/4 cala. Za pomocą krajalnicy do ciastek lub innego podobnego narzędzia wyciąć okręgi z ciasta i umieścić je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Przetoczyć resztki. Uzyskasz lepszy wzrost z następnej partii herbatników, jeśli utrzymasz ciasto zorientowane w ten sam sposób, zamiast zwijać je lub rozbijać. Składanie w poprzednich krokach stworzyło poziome warstwy, które powodują wzrost herbatników, podobnie jak warstwy w cieście lub cieście francuskim. Tak więc, kiedy łączysz skrawki, utrzymuj poziome warstwy w poziomie tak bardzo, jak to możliwe.
Z przerobionego ciasta biszkoptowego wyciąć więcej biszkoptów. Jeśli nie chcesz skończyć z jeszcze większą ilością skrawków, rozważ cięcie drugiej partii na kwadraty zamiast okrągłych.
Zamiast zwijać resztki po raz trzeci, można zrobić kilka ręcznie formowanych herbatników z tego, co pozostało po drugiej partii cięcia nie będą ładne, ale są w porządku jako próbki dla Kucharza.
Umyć szczyty herbatników z mlekiem lub roztopionym masłem, w razie potrzeby, i piec w temperaturze 204°, aż lekko rumiane, o 20 protokół