Pieczeń Wieprzowa Slow-Cooker Honey-Dijon
Slow-Cooker miód - Dijon pieczeń wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 191 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka jabłek, cebula, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Slow-Cooker Honey-Dijon, Kotlety wieprzowe z miodem i jabłka w powolnej kuchence, oraz Wolnoopalacz miód Grillowany pieczeń wieprzowa z marchewką.
Instrukcje
W 4 do 6-quart powolnej kuchence, połączyć cebulę i jabłka. W małej misce, połączyć miód, Musztarda, Kolendra i sól; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić ze wszystkich stron pieczonego mięsa wieprzowego.
Wieprzowinę ułożyć na cebuli i jabłkach.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu 7 do 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki; umieścić na półmisku. Przykryć folią.
W małym rondlu wymieszaj wodę i skrobię kukurydzianą na gładką masę.
Dodaj mieszankę jabłkową i soki z powolnej kuchenki; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje, od czasu do czasu mieszając.
Wieprzowinę pokroić w plasterki.
Podawać wieprzowinę z sosem.