Pieczeń Christine
Pieczeń Christine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 330 kalorii, 23G białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Mieszanka sosu barbeque, musztardy, keczupu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń Christine, Najlepszy Meat Loaf mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj mieloną wołowinę, mielonego indyka, włoską kiełbasę, zupę jarzynową, jajka, bułkę tartą, sos barbecue, ketchup, żółtą musztardę, czosnek, sos Worcestershire, SOS brązowiejący, przyprawioną sól i czarny pieprz w misce, aż dokładnie się połączą. Uformuj bochenek i umieść Bochenek mięsa w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pieczeń się zrumieni i nie będzie już różowa w środku, 60 do 75 minut. Termometr do mięsa z natychmiastowym odczytem włożony do najgrubszej części bochenka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Odstaw pieczeń na 10 minut, a następnie pokrój w plastry o grubości 1/2 cala.