Pieczarkowe Paszteciki Z Indyka

Pieczarkowe paszteciki z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, mieszankę przypraw do gulaszu wołowego, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Pieczarkowe Paszteciki Wołowe, Szpinakowo-Grzybowe Paszteciki Wołowe, oraz Kotlety z kurczakiem i pieczarkami (Kotlety) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj indyka, grzyby, mieszankę przypraw do gulaszu wołowego i jajka. Uformować mieszaninę w paszteciki.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Umieść paszteciki na patelni i gotuj 10 do 12 minut z każdej strony, do temperatury wewnętrznej 165 stopni F (75 stopni C).