Pieczarki, orzech i pomidory pieczone papryki
Pieczarki, orzech i pomidory pieczone papryki mogą być tylko bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. 52 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kasztanowiec, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczony Bakłażan Z Sosem Pieczarkowo-Pomidorowym, Pieczony bakłażan z sosem Pieczarkowo-pomidorowym, oraz Bakłażan Pieczony (Bakłażan) Ala Ce Ce Z Sosem Pomidorowo-Grzybowym.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Rozgrzać olej na dużej patelni i smażyć grzyby na dużym ogniu przez 5 minut. Doprawić dobrym mieleniem czarnego pieprzu i zdjąć z ognia. Wymieszaj czosnek, kawałki pomidorów, bułkę tartą, orzechy włoskie, posiekaną natkę pietruszki, płatki chilli i pesto, aż dokładnie połączysz.
Paprykę przeciąć na pół od góry do dołu. Ostrożnie usuń nasiona i membranę.
Umieścić w małej pieczonej blaszce z folii i wypełnić farszem grzybowym. Powierzchnię farszu przykryć małym kawałkiem folii.
Piec 35-40 minut do miękkości.