Pieczarki Faszerowane Kozim Serem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kozim serem nadziewane grzyby spróbować. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kozi ser, zieloną cebulę, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Kozim Serem, Kozi ser i pieczarki nadziewane prosciutto, oraz Herbed Kozi Ser Faszerowane Grzyby.
Instrukcje
Grzyby oczyścić wilgotnymi ręcznikami papierowymi.
Usuń łodygi, rezerwując łodygi do innego użytku.
Saute czapki grzybowe w 1 łyżce gorącej oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodaj zieloną cebulę na patelni; saute na średnim ogniu do miękkości.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/3 szklanki parmezanu i kolejne 4 składniki. Odstawić.
Kozi ser pokruszyć równomiernie na grzybki. Łyżka bułki tartej wymieszać równomiernie w kapsle grzybowe na kozim serze i równomiernie posypać pozostałym parmezanem. Ułóż grzyby na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 1/2 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 2 do 3 minut lub do lekko rumiane.