Pieczarki faszerowane Boba
Nadziewane grzyby Boba to pescatarian przepis z 20 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz czosnek, mielony pieprz, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pieczarki faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 9x13-calowe naczynie do pieczenia z arkuszem folii aluminiowej i lekko spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania. Pieczarki dokładnie oczyścić wilgotnym ręcznikiem papierowym lub miękką szczotką do grzybów i umieścić na przygotowanej patelni do góry nogami.
Umieścić małże, 1/2 szklanki roztopionego masła, cebula, parmezan, bułka tarta, i czosnek w dużej misce do mieszania. Doprawić natką pietruszki, włoską przyprawą i pieprzem; dobrze wymieszać. Wypełnić czapki grzybowe mieszaniną małży i zaokrąglić na wierzchu.
Posypać rozdrobnionym serem mozzarella i skropić pozostałą 1 szklanką masła.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie, a ser mozzarella lekko rumiane, 25-30 protokół.