Piec Jęczmienny
Piec jęczmienny to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, grzyby, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Serdeczny Wypiek Jęczmienia, Pieczarki Jęczmień Piec, oraz Orzechowy Piec Jęczmienny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, jęczmień i orzeszki piniowe. Gotować i mieszać, aż jęczmień jest lekko rumiane.
Wymieszać z zieloną cebulą, grzybami i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2 quart i wymieszać z bulionem warzywnym.
Piec 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu wchłonięcia płynu i zmiękczenia jęczmienia.