Piccalilli
Piccalilli wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.31 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę w proszku, perłową cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piccalilli, Piccalilli Z " Mojego Irlandzkiego Stołu, oraz Kalafior I Szalotka Piccalilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sól rozpuścić w wodzie i dodać ogórek, cebulę i kalafior. Przykryć i pozostawić na 24 godziny.
Na dużej patelni wymieszaj cukier, musztardę i imbir z 5 szklankami octu. Wymieszać z solą i mieszaniną warzyw, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Mąkę i kurkumę wymieszać z pozostałym 1 szklanką octu i wymieszać z gotowanymi warzywami. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 do 2 protokół.
Wlać do sterylizowanych słoików do konserw.
W dużym garnku, wlać wodę w połowie drogi do góry z wrzącą wodą. Używając uchwytu, ostrożnie opuść słoiki do garnka. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Dodaj więcej wrzącej wody, aby je przykryć, około 2 cale nad wierzchołkami. Doprowadzić do wrzenia i przykryć, przetwarzając przez 15 minut.
Wyjąć słoiki z garnka. Umieścić słoiki na powierzchni drewna lub tkaniny, kilka centymetrów od siebie i pozostawić do ostygnięcia. Słoiki będą zapieczętowane.