Piadyna z sałatką Cezar i pastą z pieczonego czosnku

Piadyna z sałatką Cezar i pastą z pieczonego czosnku
Piadyna z sałatką Cezar i pastą z pieczonego czosnku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1028 kalorii, 21g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, szarą sól morską i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Cezar z pieczonym czosnkiem, pieczona ciecierzyca i czosnek Sałatka Cezar pitas, oraz Pikantna sałatka z kapusty Cezar z pieczonym czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Włożyć sałatę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać opatrunek i dobrze wrzucić.
4
Ciasto podzielić na 4 równe kulki. Na posypanej mąką desce rozciągnij i rozwałkuj ciasto na cienkie krążki za pomocą wałka do ciasta. Ciasto może być również rozciągane ręcznie, ale walcowanie daje cieńszą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Rozwałkowane ciasto zalać oliwą z oliwek i ułożyć, naoliwione bokiem do dołu, na bardzo gorącym grillu. Można to zrobić w pomieszczeniach na żeliwnej patelni grillowej, która została podgrzana na średniej-średniej wysokości. Kiedy zaczniesz widzieć bąbelki na powierzchni ciasta, odwróć je. Powinien być lekko rumiany Na spodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Posmaruj każdą rundę dużą łyżką pasty czosnkowej i posyp tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Wyjąć z grilla szczypcami i top z sałatką Cezar. Na wierzchu zetrzeć parmezan, złożyć na pół i zjeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Obrać najbardziej zewnętrzne warstwy skóry z główek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
10
Odciąć górną 1/3 głów, aby otworzyć goździki. Zachowaj małe kawałki czosnku do innego użycia (patrz uwaga Szefa Kuchni).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
11
Główki, boki pokroić w górę, w małym naczyniu do pieczenia i zalać oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
12
Przykryć szczelnie, umieścić w piekarniku, i piec do około 3/4 gotowane, o 45 protokół. Odkryć i wrócić do piekarnika, aż goździki zaczynają wyskoczyć ze skórek i brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Ochłoń.
14
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby łatwo obsługiwać, wycisnąć prażony czosnek do małej miseczki. Naciśnij na skórki bardzo dobrze, aby wydostać się cały słodki pieczony czosnek można.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Dodać olej z naczynia do pieczenia i dobrze wymieszać, aż powstanie pasta. Przechowywać, szczelnie przykryty,w lodówce, do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
Trudno jest mieć zbyt dużo pieczonego czosnku wokół. Możesz upiec małe kawałki z końcówek główek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2
Umieść je w oddzielnym małym pojemniku do pieczenia, takim jak indywidualny kubek z kremem. Doprawić solą i pieprzem, polać oliwą z oliwek, przykryć i wstawić do piekarnika do pieczenia wraz z całymi główkami czosnku. W zależności od wielkości będą miękkie i rumiane w około 1/2 czasu potrzebnego na całe głowy. Małe kawałki tworzą dobrą "przekąskę kucharza" podczas przygotowywania obiadu lub można je wycisnąć w sosie pomidorowym lub na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 2 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn