Philly Cheesesteak Egg Rolls
Philly Cheesesteak Egg Rolls wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, ser provolone, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Philly Cheesesteak egg Rolls on a Stick, Philly Cheesesteak Crescent Rolls, oraz Philly Cheesesteak.
Instrukcje
Pieczeń wołową gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić, ostudzić i rozdrobnić. Zarezerwuj au jus do późniejszego wykorzystania.
W 12-calowej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Pieczarki, cebulę i paprykę gotować na oleju 8 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z rozdrobnioną wołowiną. Schłodzić do temperatury pokojowej.
W głębokiej frytkownicy lub 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku rozgrzej olej do 177°. tymczasem umieść 1 skórę rolki jaj na powierzchni roboczej z 1 narożnikiem skierowanym do ciebie. (Przykryj pozostałe Skórki wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby zapobiec wysuszeniu.)
Krawędzie szczoteczki z ubitym jajkiem. Wierzch z 1 plastrem sera. Łyżka 1/2 szklanki wołowiny nadzienie nieco poniżej środka jaj roll skóry; złożyć rogu jaj roll skóry najbliżej wypełnienia nad nadzieniem, schowany punkt pod. Wchodzisz na prawo i lewo rogi.
Ponownie posmaruj pozostały róg jajkiem; delikatnie zwiń jajko w kierunku pozostałego rogu i naciśnij, aby je zamknąć.
Umieść stronę szwu w dół na płycie. Powtórz z pozostałymi skórkami z rolady jaj, ubitym jajkiem, serem i nadzieniem.
Smażyć bułki, kilka na raz, w oleju 3 do 5 minut, obracając raz, aż złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.