PHILADELPHIA White Chocolate-Peppermint Cheesecake
Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 214 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę, cukier, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj PHILADELPHIA 3 - stopniowy Sernik z białą czekoladą i malinami, PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik miętowy, oraz Sernik Z Białej Czekolady Miętowy Z Kory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Połączyć okruchy Grahama, 3 łyżki. cukier i masło; nacisnąć na dno przygotowanej patelni.
Ubić serek śmietankowy, 1 szklanka cukru i ekstrakt w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę i czekoladę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Super. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć sernik z patelni przed krojeniem do podania. Top każdy kawałek z odrobiną chłodnego bata i trzciny cukrowej.