PHILADELPHIA 7-Layer Mexican Dip

PHILADELPHIA 7-Layer Mexican Dip
Przepis PHILADELPHIA 7-warstwowy meksykański Dip może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis służy 15 i kosztuje 66 centów za porcję. Ta przystawka ma 117 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw Taco Bell® taco, guacamole, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj PHILADELPHIA 7-Layer Mexican Dip, Indian 7 Layer Dip, oraz PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik z podwójną warstwą czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać serek śmietankowy i przyprawy wymieszać do wymieszania; rozprowadzić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Serek śmietankowySerek śmietankowy
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
2
Doprawić pozostałymi składnikami.
3
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn