Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj Pesto z migdałów Arugulan. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 387 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz migdały, filiżankę parmezanu, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pizza Pesto Rukola-Migdał, Linguine + Rukola + Tuńczyk + Pesto Migdałowe, oraz Bucatini z suszonymi pomidorami i Pesto z rukoli i migdałów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i uruchom do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj więcej soku z cytryny lub oliwy z oliwek, jeśli konsystencja jest zbyt gęsta (oszukałam i dodałam trochę wody, aby rozrzedzić moją.) Ciesz się kanapkami, jajkami i makaronem.* Kiedyś migdały, bo orzeszki piniowe były $32.99 za funt w moim lokalnym sklepie-inną opcją byłoby prażone orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)