Pesto szpinakowe na Sardynce Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 284 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dziecko szpinak, parmezan, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 7 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Spaghetti z sosem Sardynkowo-koprowym i sałatką szpinakową, oraz Pesto Grochowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wilgotny szpinak parujemy w dużym garnku na średnim ogrzaniu, miękki i zwiędły, ok. 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Drenaż. Wyciskajdoskonałą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Przenieś do procesora żywności.
4
Dodaj czosnek, płatki pieprzu, orzechy i parmezan tobowl. Puls do drobno zmielonego.Podczas pracy maszyny dodaj olej.Wymieszać ze skórką z cytryny. Sezon z soltem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej