Pesto Squash

Pesto Squash
Pesto Squash to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pesto bazyliowe, parmezan, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi tę przyprawę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niskotłuszczowe Pesto Spaghetti Squash, Whole30 Spaghetti Squash z Pesto, oraz Pizza Pesto z dyni.

Instrukcje

1
Umieścić cukinię w parowarze na 1 cal wrzącej wody i przykryć. Gotować do miękkości, ale nadal firma, o 2 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WodaWoda
2
W misce, wymieszać cukinię i pesto. Top z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
CukiniaCukinia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn