Pesto lasagne z Bolognese i kremem czosnkowym

Pesto lasagne z Bolognese i kremem czosnkowym
Przepis Pesto lasagne z Bolognese i krem czosnkowy jest gotowy w około 1 godzinę i 12 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, oliwę z oliwek extravirgin, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 31%. Spróbuj Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, oraz Lasagna Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć bazylii i 4 ząbki czosnku w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą; przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać Asiago; pulsować 2 do 3 razy, aż do wymieszania. Odstawić pesto na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj mielony czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
6
Dodaj mąkę i gotuj 2 minuty, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować 6 minut lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zdjąć z ognia. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Rozprowadź 1 szklankę sosu Bolońskiego na dnie 13 x 9 - calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Top z 4 makaronem; rozłożyć około 2 łyżki pesto na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
BologneseBolognese
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MakaronyMakarony
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Rozprowadzić 2 szklanki sosu Bolońskiego na pesto; skropić 1/2 szklanki białego sosu. Powtórz warstwy; wierzch z pozostałymi 4 makaronem. Top z pozostałym pesto, sosem bolońskim i białym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BologneseBolognese
MakaronyMakarony
SOSSOS
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
Przykryć szczelnie folią; piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do całkowitego ogrzania i zmięknięcia makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Odstawić 5 minut.
12
Pokroić na 8 równych porcji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn