Pesto Kolendro-Orzechowe

Pesto Kolendro-Orzechowe
Need a bezglutenowa i pierwotna przyprawa? Pesto Cilantro-Pecan może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Mieszanka liści kolendry, ząbki czosnku, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany łosoś z pesto Kolendro-Pekan, Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce, oraz TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces kolendry, czosnek, i 2 łyżki oliwy z oliwek w robocie kuchennym, aż do postaci szorstkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj pekan, orzeszki piniowe i ser, i proces aż do wymieszania, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Po uruchomieniu procesora pozostały olej wlać do zsypu spożywczego powolnym, stałym strumieniem; procesować do uzyskania gładkości. Przykryć i schłodzić do 5 dni lub w razie potrzeby zamrozić do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn