Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli 93 grosze za porcję spada w budżecie, peruwiańskie małże À La Parmesana przepis może być spektakularny pescatarian i דל פחמימות, przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz masło, panko, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pikantny Linguine Z Małż Przepis, Grillowane Małże I Chorizo Przepis, oraz Linguine Z Małż I Pietruszki Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokości i umieść stojak w piekarniku na drugim najwyższym stojaku.Na jednej dużej blasze do pieczenia lub dwóch małych, ułóż warstwę soli kamiennej jako łóżko i połóż pół muszli na wierzchu soli kamiennej w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Kamienna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Umieść jeden małż w każdej połowie skorupy.
3
Na każdą z nich nałóż 1/8 łyżeczki pasty aji amarillo i kilka kropli likieru Pisco clam.In w średniej misce wymieszać pieczony przecier czosnkowy z bułką tartą, Parmigiano-Reggiano i roztopionym masłem. Sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aji Amarillo Pasta Chili
Pieczony Czosnek
Bułka Tarta
Parmigiano Reggiano
Likier
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść 1 do 2 łyżeczek mieszanki okruchów chleba na każdym małżu i umieść małże pod brojlerem. Broil przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Małże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
5
Przed podaniem lekko ostudzić i udekorować cienko pokrojonym szczypiorkiem. Zwykle daję gościom wykałaczkę lub mały widelec, aby je zjeść.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.