Peruwiańskie Małże À La Parmesana Recipe

Peruwiańskie Małże À La Parmesana Recipe
Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli 93 grosze za porcję spada w budżecie, peruwiańskie małże À La Parmesana przepis może być spektakularny pescatarian i דל פחמימות, przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz masło, panko, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pikantny Linguine Z Małż Przepis, Grillowane Małże I Chorizo Przepis, oraz Linguine Z Małż I Pietruszki Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokości i umieść stojak w piekarniku na drugim najwyższym stojaku.Na jednej dużej blasze do pieczenia lub dwóch małych, ułóż warstwę soli kamiennej jako łóżko i połóż pół muszli na wierzchu soli kamiennej w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść jeden małż w każdej połowie skorupy.
3
Na każdą z nich nałóż 1/8 łyżeczki pasty aji amarillo i kilka kropli likieru Pisco clam.In w średniej misce wymieszać pieczony przecier czosnkowy z bułką tartą, Parmigiano-Reggiano i roztopionym masłem. Sól do smaku. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Aji Amarillo Pasta ChiliAji Amarillo Pasta Chili
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
Bułka TartaBułka Tarta
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
LikierLikier
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść 1 do 2 łyżeczek mieszanki okruchów chleba na każdym małżu i umieść małże pod brojlerem. Broil przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
MałżeMałże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
5
Przed podaniem lekko ostudzić i udekorować cienko pokrojonym szczypiorkiem. Zwykle daję gościom wykałaczkę lub mały widelec, aby je zjeść. 
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W33 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn