Peruwiański gulasz z kurczaka ze słodkimi ziemniakami i orzeszkami ziemnymi

Peruwiański gulasz z kurczaka ze słodkimi ziemniakami i orzeszkami ziemnymi
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Peruwiański gulasz z kurczaka ze słodkimi ziemniakami i orzeszkami ziemnymi może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, julienne-cięte słodkie ziemniaki, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peruwiański kurczak Chili z orzeszkami ziemnymi, Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny), oraz Marokański Gulasz Z Kurczaka Ze Słodkimi Ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść orzeszki ziemne w młynku do przypraw lub kawy; proces do średniego zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodaj cebulę; smażyć 10 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać zmielone orzeszki ziemne, wodę i kolejne 5 składników( woda przez słodkie ziemniaki); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszać z kurczakiem; gotować 10 minut lub aż kurczak jest gotowy. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
4
Uwaga: do przodu, przygotować zupę zgodnie z zaleceniami, ale zatrzymać przed dodaniem kolendry. Przykryć zupę i przechowywać w lodówce do dwóch dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
5
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej; umieścić w rondlu na średnim ogniu. Gotuj zupę, aż do całkowitego ogrzania; wymieszaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn