Perciatelli w stylu księcia Neapolu: Perciatelli Principe di Napoli

Perciatelli w stylu księcia Neapolu: Perciatelli Principe di Napoli
Perciatelli w stylu księcia Neapolu: Perciatelli Principe di Napoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 962 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek, płatki chili, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Perciatelli z Bolognese, Perciatelli z cukinią i bułką tartą, oraz Perciatelli Le Cirque z papryką i bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Dodać czosnek, wątróbki z kurczaka, groch, sól, do smaku, i gotować, aż mięso jest rumiane i groch są miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podczas gdy mięso Brązy, dodać perciatelli do wrzącej wody i gotować, zgodnie ze wskazówkami pakietu, do miękkości, ale nadal al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
W międzyczasie podgrzej ragu alla Napoletana w osobnym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Ugotowany makaron odcedzić i dodać do rondla z ragu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Dodać wątróbki z kurczaka i groch i wrzucić na dużym ogniu, aż składniki są dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Dodać płatki chili i mozzarella i wrzucić ponownie, tak mozzarella topi się pośród makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9
Podawać natychmiast w 4 rozgrzanych miseczkach makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Udekoruj, do smaku, parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
11
Ragu: w rondlu o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
13
Dodać mięso i prosciutto, i kontynuować gotowanie, aż mięso rumiane, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
14
Dodaj czerwone wino. Gotować na średnim ogniu, aż wino zostanie wchłonięte do mięsa. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
15
Dodaj pastę pomidorową, puree z pomidorów i wystarczająco dużo wody, aby po prostu przykryć mięso. Wymieszać, aby połączyć i niech gotować mieszaninę przez 2 godziny, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać patelnię wilgotną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
16
Po zakończeniu gotowania na wolnym ogniu sos będzie niezwykle gęsty, bardziej jak mieszanka mięsna niż SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn