Pennsylvania Sałatka Ziemniaczana

Pennsylvania Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj holenderskiej sałatki ziemniaczanej w Pensylwanii. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka selera, ocet jabłkowy, ocet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pennsylvania Holenderskie Pączki Ziemniaczane, Pennsylvania Dutch Coleslaw, oraz Pennsylvania Dutch Tea Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości. Ostudzić 10 minut; obrać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz ziemniaki, cebulę, seler, marchew i posiekane jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać cukier, 1/2 szklanki wody, biały ocet i 5 kolejnych składników (przez ubite jajka); wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodaj mieszaninę cukru na patelnię; gotować 8 minut na średnim ogniu lub do lekko grubego, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Wlać mieszaninę cukru na mieszaninę ziemniaków, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CukierCukier
8
Dodaj zarezerwowany boczek i pietruszkę; Wrzuć delikatnie do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn