Penne z sosem Romesco

Penne z sosem Romesco może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,47 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka makaronu penne, ocet sherry, slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Penne z sosem pomidorowo-pieprzowym (Penne Saporite"Il Frantoio"), Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), oraz Penne w pikantnym sosie pomidorowym (Penne all ' Arrabbiata).
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki papryki umieścić, boki skóry do góry, na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć ręcznie. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić do ostygnięcia. Obrać i posiekać.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Obie strony chleba natrzeć połówkami czosnku; posmarować olejem. Czosnek mielony; odstawić.
Podgrzać małą patelnię na średnim ogniu; dodać chleb. Gotować 45 sekund na stronę lub do lekko brązowy.
Połącz paprykę, chleb, czosnek, migdały, ocet i zmiażdżoną czerwoną paprykę w maszynce. Proces do gładkiej.
Połączyć makaron i sos w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Dekoruj natką pietruszki.