Penne Con La Sardine (Pieczony makaron i sardynki)
Penne Con La Sardine (pieczony Pastan i sardynki) jest pescatarian danie główne. Na $7.54 za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2584 kalorii, 153g białka, oraz 137 g tłuszczu każdy. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Mieszanka masła, przecier pomidorowy, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Spróbuj Penne Con La Sardine (Pastan pieczony i sardynki), Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), oraz Pieczone Bakłażany Makaron Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik (390 F, 200 C).Cook Penne zgodnie ze wskazówkami pakietu, ale tylko do ledwo al dente.W międzyczasie umieść 1 łyżkę oliwy z oliwek w naczyniu odpornym na działanie pieca.Sól i pieprz sardynki do smaku i ułóż je w jednej warstwie w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Sardynki
Penne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz śmietanę, przecier pomidorowy i liście tymianku. Sól i pieprz do smaku.Po ugotowaniu makaronu odcedzić (ale nie opłukać) i ułożyć na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Tymianek
Przecier Pomidorowy
Krem
Makarony
Ryby
3
Na makaron równomiernie rozprowadzić mieszankę śmietanowo-pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidor
Krem
Makarony
4
Posypać 1 łyżką oliwy z oliwek.Na sosie pokruszyć ser feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Feta
Oliwa Z Oliwek
SOS
5
Na wierzch ułożyć masło na małe kawałki i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Piec przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Podawać na gorąco.UWAGA: Jeśli lubisz trochę bardziej pikantny użyj 3/4 szklanki śmietany i 2 łyżki przecieru pomidorowego.