Pekan-Batony Daktylowe

Pekan-Batony Daktylowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pekan-Data barów spróbować. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz półsłodkie minichips czekoladowe, substytut jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Date-batony orzechowe, Batony Orzechowo-czekoladowe, oraz Batony Date & Pecan Z Brązowym Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżką 1 szklankę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć 1 szklankę mąki, 1/3 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub dwoma nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wciśnij mieszaninę na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Piec w 400 przez 12 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby przygotować nadzienie, połącz syrop kukurydziany i kolejne 7 składników (przez jajko) w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać w daktyle, pekan, i czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
DaktyleDaktyle
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wlać mieszaninę na przygotowaną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do jędrności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn