Pekan-Batony Daktylowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pekan-Data barów spróbować. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz półsłodkie minichips czekoladowe, substytut jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Date-batony orzechowe, Batony Orzechowo-czekoladowe, oraz Batony Date & Pecan Z Brązowym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżką 1 szklankę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć 1 szklankę mąki, 1/3 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli, dobrze mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub dwoma nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wciśnij mieszaninę na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Piec w 400 przez 12 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie fajne.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Aby przygotować nadzienie, połącz syrop kukurydziany i kolejne 7 składników (przez jajko) w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać w daktyle, pekan, i czekoladowe chipsy.
Wlać mieszaninę na przygotowaną skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do jędrności.