Pecan Sandies
Pecan Sandies to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 120 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, cukier turbinado i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pecan Sandies, Pecan Sandies, oraz Pecan Sandies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż orzechy w jednej warstwie na patelni z galaretką i upiec je, mieszając od czasu do czasu, aż będą dobrze rumiane, około 10 do 13 minut (będą pachnieć tostami i orzechami).
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła.
W maszynce zmiel orzechy z 1/4 szklanki mąki. Odstawić.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier, aż kremowy i gładki, o 2 protokół.
Dodać wanilię i dobrze ubić. Przesiać razem Pozostałe 1 3/4 szklanki mąki, sól, i proszek do pieczenia, i dodać go do ciasta, mieszając, aż tylko połączone. Wymieszać mieszaninę orzechów. Uformować ciasto na dysk, owinąć w folię i schłodzić przez co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Rozwałkuj ciasto między dwoma arkuszami woskowanego papieru do grubości 3/16 cala. Za pomocą ostrego noża pokrój ciasto na 1-calowe kwadraty, a następnie pokrój kwadraty po przekątnej w trójkąty.
Ciasteczka posypać cukrem turbinado.
Umieść je w odległości 1 cala od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek (nie zwijaj ponownie skrawków). Nakłuć ciasteczka widelcem i piec do bladego złota na całym, o 10 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.