Pecan Pumpkin Pie II
Pecan Pumpkin Pie II wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 940 kalorii, 14g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego cynamonu, sól, pie shell, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W średniej misce wymieszaj cukier, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i imbir.
Dodaj dynię, a następnie zmiksuj z mlekiem.
W osobnej misce ubić 2 całe jajka i oddzielić żółtko do światła. Wymieszać z mieszaniną dyni. Ubij pozostałe białko aż do uzyskania miękkich pików, a następnie złóż do mieszanki dyni.
Posypać 1/2 orzechów pekan na nieobrobioną skorupkę ciasta.
Wlać mieszaninę dyni na nich, a następnie posypać Pozostałe pekan na wierzchu.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 400 stopni F (200 stopni C).
Piec 20 więcej minut, lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty. Wypełnienie będzie lekko dmuchane, ale spadnie równomiernie po ochłodzeniu.