Peanut Butter Swirl Brownies
Ciasteczka z masłem orzechowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Peanut Butter Swirl Brownies, Peanut Butter Swirl Brownies, oraz Peanut Butter Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Patelnia kwadratowa, 9x9x2 cale.
W średniej misce wymieszać cukry, masło, mleko i jajka. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą.
Podziel ciasto na pół (około 1 szklanki plus 2 łyżki stołowe na każdą połowę). Wymieszać masło orzechowe i frytki masło orzechowe do 1 pół. Kakao i czekoladę wymieszać na pozostałą połowę.
Łyżka ciasto czekoladowe do patelni w 8 kopcach, w stylu szachownicy. Łyżka masła orzechowego między kopcami ciasta czekoladowego. Delikatnie obracaj ciasto nożem, aby uzyskać marmurkowy wzór.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie około 1 godziny. W przypadku 16 ciastek pokrój w 4 rzędy po 4 rzędy.