Peanut Butter Swirl Brownies

Peanut Butter Swirl Brownies
Ciasteczka z masłem orzechowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Peanut Butter Swirl Brownies, Peanut Butter Swirl Brownies, oraz Peanut Butter Swirl Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Patelnia kwadratowa, 9x9x2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce wymieszać cukry, masło, mleko i jajka. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Podziel ciasto na pół (około 1 szklanki plus 2 łyżki stołowe na każdą połowę). Wymieszać masło orzechowe i frytki masło orzechowe do 1 pół. Kakao i czekoladę wymieszać na pozostałą połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki Z Masłem OrzechowymFrytki Z Masłem Orzechowym
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
4
Łyżka ciasto czekoladowe do patelni w 8 kopcach, w stylu szachownicy. Łyżka masła orzechowego między kopcami ciasta czekoladowego. Delikatnie obracaj ciasto nożem, aby uzyskać marmurkowy wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie około 1 godziny. W przypadku 16 ciastek pokrój w 4 rzędy po 4 rzędy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn