Peanut Butter Poke Cake Brownies

Peanut Butter Poke Cake Brownies
Przepis Peanut Butter Poke Ciasto Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 40 minut. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zimną bitą polewę, kremowe masło orzechowe, budyń instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Peanut Butter Chocolate Poke Cake, Ciasto z masłem orzechowym i galaretką, oraz Reese ' s Peanut Butter Chocolate Poke Cake.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotuj ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec 40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Zrób 36 otworów w górnej części brownie, pozostawiając cienką warstwę brownie na dole na każdym otworze. Rezerwy usunięte kawałki do późniejszego wykorzystania.
5
Ubij mieszanki budyniowe i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać 2/3 szklanki masła orzechowego; dobrze wymieszać. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
7
Rozłożone na brownie; top z zastrzeżonymi kawałkami brownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Mikrofalówka pozostałe masło orzechowe w mikrofalówce Miski na wysoki 30 sek.; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Mżawka na deser. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn