Peanut Butter Poke Cake Brownies
Przepis Peanut Butter Poke Ciasto Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 40 minut. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zimną bitą polewę, kremowe masło orzechowe, budyń instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Peanut Butter Chocolate Poke Cake, Ciasto z masłem orzechowym i galaretką, oraz Reese ' s Peanut Butter Chocolate Poke Cake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotuj ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Piec 40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Całkowicie fajne.
Zrób 36 otworów w górnej części brownie, pozostawiając cienką warstwę brownie na dole na każdym otworze. Rezerwy usunięte kawałki do późniejszego wykorzystania.
Ubij mieszanki budyniowe i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Dodać 2/3 szklanki masła orzechowego; dobrze wymieszać. Wymieszać z chłodnym batem.
Rozłożone na brownie; top z zastrzeżonymi kawałkami brownie.
Mikrofalówka pozostałe masło orzechowe w mikrofalówce Miski na wysoki 30 sek.; wymieszać.
Mżawka na deser. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.