Peanut Butter High Hats
Wysokie kapelusze z masłem orzechowym mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 28 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, czekolada mleczna chipsy, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Peanut Butter Hi-hats, Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu), oraz Babeczki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 28 miseczkach o regularnym rozmiarze. W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce, beat 1 szklanka masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 5 minut lub do światła i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w 2 łyżeczki wanilii. Na niskiej prędkości, na przemian dodać mieszaninę mąki, o 1/3 mieszaniny na raz, i mleka, o 1/2 na raz, ubijając tylko do mieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 20 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka cupcake wychodzi czysty. Fajne 5 minut.
Wyjmij babeczki z patelni; umieść na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, beat 1 1/2 szklanki masła i masła orzechowego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Ubić w kremie z pianki. Na małej prędkości stopniowo dodawać cukier puder aż do wymieszania.
Dodać 2 łyżeczki wanilii; pokonać 3 minuty dłużej.
Łyżka lukier do dekoracji torba wyposażona w dużą okrągłą końcówkę. Na górze każdej babeczki, lukier rurowy w kręgach, tworząc kształt stożka z daszkiem w środku. Przechowywać w lodówce babeczki co najmniej 45 minut, aby utwardzić lukier przed zanurzeniem w czekoladzie.
W rondlu 1 1/2-quart rozgrzać kawałki czekolady i oleju na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Zanurz lukier w kształcie stożka na każdej babeczce w powłokę czekoladową, aby całkowicie pokryć lukier, pozwalając na kapanie nadmiaru czekolady. Przechowywać w lodówce, aby ustawić powłoki, około 5 minut.