Peanut Butter Cake III

Peanut Butter Cake III
Peanut Butter Cake III to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, brązowy cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, oraz Czekoladowe masło orzechowe Bundt ciasto ze słodkim lukrem z masła orzechowego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, śmietana razem masło orzechowe, masło i brązowy cukier, aż światło i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać 2 łyżeczki wanilii. Ubij mieszankę mąki na przemian z 3/4 szklanki mleka, mieszając tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Aby lukier z masła orzechowego: w dużej misce, masło orzechowe śmietany; stopniowo ubić w połowie cukru cukierników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
LukierLukier
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj pozostały cukier cukierniczy na przemian z 1 szklanką mleka, ubijając, aż będzie wystarczająco gładki, aby się rozprzestrzenił. Ubić w 1 łyżeczce wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
MlekoMleko
7
Na wierzchu ciasta rozprowadzić lukier i posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn