Peachy Cheese Danish
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać brzoskwiniowy ser Duński spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier, przetwory brzoskwiniowe, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Peachy Cheese Danish, Peachy Cream Cheese-Jalapeño Spread, oraz Peachy Cheese Coffee Cake (Pampered Chef) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel ciasto na cztery prostokąty; uszczelnij perforacje. Na lekko posypanej mąką powierzchni, zwiń każdy w 7-in. x 3-1 / 2-po. prostokąt. W małej misce, połączyć ser śmietankowy, cukier i sok z cytryny, aż będzie gładka; rozłożyć na prostokąty.
Zwiń z długiego boku; szczyp krawędzie do uszczelnienia. Trzymając jeden koniec, luźno cewki każdy.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia. Wierzch każdej cewki z 2 łyżeczkami konserw.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu.
W przypadku glazury, w małej misce, połączyć cukier cukierniczy, wanilię i tyle mleka, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.